Door zijn sterke banden met de ontwikkelingsteams van Autodesk is Tase op de hoogte van de technologieën van de toekomst.

We analyseren de huidige en toekomstige eisen en verwachtingen van de markt. Het resultaat van deze vooruitziende blik kan Tase met u delen.

 

« Artificial  Intelligence », « Internet of Things », « Big Data », « Future of making Things »,..  We analyseren deze concepten en technologieën uit de IT-wereld die een integraal onderdeel zullen worden van onze nabije toekomst.

 

Hoe zullen deze technologieën worden toegepast in de bouwkundige sector? Welke voordelen zullen deze technologieën hebben in termen van productiviteit en kwaliteit? Onze BIMEX, BIM Experience Center, is ontworpen om uw inzicht te verhogen en om u te helpen om het actuele en het toekomstige in volledige sereniteit te kunnen toepassen. Wij kunnen uw vragen rond deze materie behandelen en u begeleiden bij uw zakelijke beslissingen.

 

De digitalisering van de bouwgegevens transformeert de wereld van de bouw, de BIM (Building Information Modeling) wordt steeds meer aangenomen en aangewend. De belangrijkste marktspelers in Europa hebben al de stap gezet naar deze nieuwe werkwijze, die morgen voor alle bedrijven in de sector onafwendbaar zal zijn.

Bedrijven die mikken op continuïteit zullen zich moeten aanpassen aan de realiteit van de markt.

Tase begeleidt u in deze reflectie van de toekomst en visie.