Proximus CLOUD - Tase

CLOUD COMPUTING
 

Een stijgend aantal KMO’s werkt deels of geheel in de cloud wat hun IT-infrastructuur, software en gegevens betreft. 

 

Wat is cloud computing?


Cloud computing bestaat erin om alle of een deel van de applicaties die werken op servers die zich in uw bedrijf bevinden, te exporteren naar servers buiten het bedrijf.


Waarom is dit nuttig voor uw bedrijf?


Cloud computing maakt het voor u mogelijk om uw investeringen in IT-infrastructuur te optimaliseren terwijl u tegelijk voortdurend van waar dan ook toegang blijft behouden tot uw gegevens.

Een beveiligde internetverbinding maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot ieder bestandstype, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om de software die u nodig heeft voor het gebruik ervan. Dit alles via een desktop, laptop, smartphone of zelfs tablet.

Als Proximus ICT-Expert helpt Tase u bij de keuze voor een oplossing in de cloud die het best aan uw noden aangepast is.

 

De voordelen

  • Werk, waar u ook bent - Uw gegevens worden op een centrale locatie opgeslagen. Zo hebben uw medewerkers er van om het even waar toegang toe: thuis, op kantoor, bij een klant, ...
  • Investeer minder in ICT – nieuwe servers, nieuw materiaal... Allemaal duur en snel verouderd. Wanneer u uw gegevens in de Cloud opslaat, is het uw ICT-leverancier die zich met de updates en het onderhoud van uw infrastructuur bezighoudt.
  • Betaal enkel voor het gebruik - De grootte van uw Cloudserver evolueert steeds in functie van de evolutie van uw bedrijf. U kiest ervoor om uw activiteit te verhogen of terug te schroeven? Uw cloudinfrastructuur volgt het ritme van uw KMO en past zich aan uw noden aan.

 

Wanneer u kiest voor de infrastructuur van Proximus worden uw gegevens opgeslagen in de twee belangrijkste datacenters van België. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat wij steeds weten waar de gegevens van uw bedrijf opgeslagen zitten.

Heeft u meer informatie nodig?

Informatieaanvraag Bestek opvragen