AutoTURN is een interactief en gesofisticeerd CAD-programma dat specifiek ontworpen is voor professioneel wegenontwerp. Dit vernieuwende en rendabele programma biedt gebruikers ruimere analyse- en evaluatiemogelijkheden voor manoeuvres van voertuigen waarvoor bovendien de toegang, de vrijmaking en de manoeuvreerbaarheid nagegaan moet worden bij het ontwerp van kruispunten, rotondes, busstations, laadbruggen of voor om het even welk manoeuvre dat zich buiten de openbare weg voordoet.


Functies AutoTURN

Automatisch zoeken

Stel de basisinstelling van de simulatie in en AutoTURN zal voor u het werk doen. Zoek niet langer “op goed geluk”!
 

Voertuigenbibliotheek

Voertuigen volgens de Europese, Amerikaanse en Australische standaarden en mogelijkheid om uw eigen voertuigen te ontwerpen.
 

Dynamisch ontwerp

Importeer uw voertuigen rechtstreeks in uw CAD-programma en bestuur ze met de muis.

 

SmartPath Tools

4 interactieve modi om uw voor- en achterwaartse manoeuvres uit te voeren, waarbij tegelijk rekening wordt gehouden met onderstuur.
 

Stuurassen voor en achter

Analyseer scherpe bochten voor vrachtwagens en gelede bussen.
 

Ontwerp van videopresentaties

Ontwerp videopresentaties: Gebruik InVision om uw simulaties in videoformaat te bewerken. Perfect om uw ideeën duidelijk te maken en klanten te overtuigen!

 

AutoTURN® voor Autodesk® Revit® is een gebruiksvriendelijke tool voor de analyse van detailtekeningen van draaibewegingen. Ingenieurs, architecten en andere designprofessionals kunnen er vanuit Revit eenvoudige draaimanoeuvres mee uitvoeren. De gebruikers van Revit kunnen de intelligentie, de database en het potentieel van AutoTURN met betrekking tot draaibewegingen en de analyse van detailtekeningen benutten om draaimanoeuvres te simuleren en de beperkingen of grenzen van het project op te sporen.


AutoTURN® Lite biedt ingenieurs en architecten binnen het domein van stedenbouw die het kostenplaatje in het oog willen houden een eenvoudige en betrouwbare optie om simulaties van voertuigen uit te voeren tijdens het ontwerp van toegangswegen, laadzones, parkeerterreinen en toegangswegen naar eigendommen.

Heeft u meer informatie nodig?

Informatieaanvraag Bestek opvragen