Microsoft - Tase

MICROSOFT OFFICE 365


Werk overal, om het even wanneer, op ieder toestel. Office 365 past zich aan uw werkritme aan.

 

Het Officepacket dat overal onmisbaar is

Of u nu op uw bureau zit of op verplaatsing bent, u heeft toegang tot een heel gamma aan uiterst efficiënte en vertrouwde hulpmiddelen. U beschikt altijd over de meest recente versie van de Officeapplicaties om documenten op te stellen, te bewerken en in realtime met iedereen te delen vanop uw pc of Mac of uw toestel dat draait op  iOS, Android of Windows.

 

Tools voor professionals

Personaliseer uw professioneel e-mailadres met de naam van uw bedrijf om meer naamsbekendheid en zichtbaarheid te krijgen dankzij gepersonaliseerde en eenvoudig te creëren marketingondersteuning. Communiceer efficiënter met uw klanten en collega’s dankzij een brede waaier aan communicatietools: van brief tot chat, zonder sociale media en videoconferenties te vergeten.

 

Tools ontworpen voor teamwerk

Met één Tb opslag per gebruiker beschikt u over een aanzienlijke ruimte om uw bestanden op te slaan. Aangezien ze bovendien online opgeslagen zijn, kunt u ze zowel met interne als externe personen delen, waar en wanneer u maar wilt. En dankzij multi-user HD video, het delen van content, gezamenlijke agenda’s en teamgesprekken, blijft u met de leden van uw team gesynchroniseerd.

 

Een vlotte configuratie en een soepel beheer

Instructies stap per stap maken het voor u mogelijk om gebruikers eenvoudigweg te configureren en snel de diensten te beginnen te gebruiken. U heeft toegang tot het Administratiecentrum: een heel aangename tool om van om het even waar uw diensten te beheren. Met Office 365 dat zich bovendien voor u ontfermt over de IT-aspecten, zijn uw diensten steeds operationeel en up to date.


Vergelijking:

https://products.office.com/nl-NL/compare-all-microsoft-office-products?tab=2

https://products.office.com/nl-NL/business/compare-more-office-365-for-business-plans


 

Heeft u meer informatie nodig?

Informatieaanvraag Bestek opvragen