Grote aankondiging: de nieuwigheden van MagiCAD 2020 voor Revit zijn nu bekend! Nieuwe slimme functies, en verbeterde workflow... Ontdek al deze wijzigingen dankzij Tase Solutions.

Heeft u zin om alle functies van de nieuwe MagiCAD 2020 onder de knie te krijgen? 
Schrijf je in voor een van onze opleidingen!

Module Common: 

1. Ondersteuning voor Autodesk Revit 2020: MagiCAD 2020 is compatibel met de nieuwe Revit 2020, maar ook met de 2 vorige versies.
2. Ondersteuning voor Autodesk BIM 360 Design: de nieuwe versie is voortaan compatibel met Autodesk BIM 360 Design. Zo kunnen de MagiCAD datasets automatisch gesynchroniseerd worden binnen een Revit-project.
3. Verbetering van de tool Provision for Builderswork Openings: met de nieuwe versie van MagiCAD kunt u meerdere 2D-symbolen selecteren, maar wordt ook een optionele timestamp, tolerantie-afstellingen voor het combineren van collineaire openingen en de creatie van gebogen wanden mogelijk.

Module Schematics:

4. Eenvoudige aanpassing van de circuitschema’s: dankzij de tool Move & Stretch kunt u gemakkelijk de schematische tekeningen van de circuits aanpassen en vermijdt u gebroken links.

Module Electrical:

5. Update van de routing tool: de tool geeft nu een overzicht van de verschillende alternatieve tracés en en de meest courante opties werden aan de werkbalk toegevoegd

Module Piping: 

6. Gebruik van mixing units bij het piping design: de toevoeging van mixing units aan uw (hydronische) warmwaternet zorgt ervoor dat u tegelijk dimensionerings- en balanceringberekeningen kunt uitvoeren.
7. Gebruik van constante drukkleppen: de nieuwe MagiCAD houdt rekening met constante drukkleppen bij het ontwerpen van sanitair water systemen.
8. Berekening van het warmteverlies: het is nu mogelijk om het warmteverlies en de vloeistoftemperatuur van toevoerleidingen te berekenen.

Module Ventilation & Piping:

9. Verbinding van de vertakkingen van ventilatie- en leidingsystemen: met deze versie 2020 kunt u een volledige vertakking van een ventilatie- of leidingsysteem kopiëren, omkeren, draaien of verplaatsen en verbinden met een bestaand netwerk.
10. Directe aanpassing van kanalen en leidingen: u kunt de grootte van de kanalen en leidingen alsook het type isolatie direct volgens het berekeningsverslag aanpassen.
11. Toegang tot MagiCAD Create via MagiCAD: dankzij de versie 2020 van MagiCAD kunt u MagiCAD Create rechtstreeks opstarten vanuit de dataset.

Module Ventilation & Piping en Electrical:

12. Nieuwe Smart Move tool: met deze tool kunt u de elevation offsets aanpassen voor de geselecteerde delen van een netwerk.

Module Sprinkler: 

13. Verbeteringen van Sprinkler Designer: De norm EN 16295 werd toegevoegd aan de berekeningen van Sprinklers en in de sprinkler design area ziet u ook de vereiste drukniveaus in de drop down list.