We zaten er op te wachten en eindelijk is het er! De update van SketchUp Pro 2019 is nu beschikbaar. Er zijn opnieuw tal van verbeteringen doorgevoerd, maar deze versie 2019 is voornamelijk bedoeld om de modelleringssoftware nog eenvoudiger en intuïtiever te maken.  

Enkele nieuwigheden

  • Een systeem met stippellijnen voor de layers. 

Dit nieuwe lijntype maakt het mogelijk om uiting te geven aan al uw ontwerpideeën. Of u nu een eigendom wil afbakenen of een te slopen muur wil duidelijk maken. 

  • De verbeting van het meetinstrument. 

Dankzij deze update kunt u alle gewenste metingen uitvoeren door simpelweg met de cursor van de tool “Tape measure” over een oppervlak te gaan. 

  • Een optimaal beheer van virtuele realiteit.

Door de applicatie “SketchUp Viewer” te downloaden, kunt u voortaan uw 3D-projecten in toegevoegde of virtuele realiteit zien. Hiermee kunt u nog eenvoudiger zien wat het resultaat zal worden.

  • Een geperfectioneerde LayOut

Dankzij de nieuwe Trimble Connect loopt u niet langer het risico dat uw LayOut gewijzigd wordt wanneer verschillende personen ermee werken. De nieuwe versie 2019 zorgt ervoor dat onverwachte wijzigingen minder snel kunnen voorvallen door u te verwittigen wanneer een document reeds geopend is. 

De nieuwe licenties 

De versie 2019 van deze software biedt ook enkele nieuwigheden op het vlak van licenties. Zo zullen nieuwe abonnementen en verlengingen van abonnementen geldig zijn voor één jaar. Voor gebruikers waarvan de licentie maximaal 3 jaar verlopen is, zal de update gedaan kunnen worden zonder re-integratiekosten, maar middels betaling van een bijkomende vergoeding. Gebruikers die daarentegen een licentie hebben die al meer dan 3 jaar geleden verlopen is, zullen een nieuwe licentie moeten kopen om de laatste versie van SketchUp Pro te kunnen gebruiken.

Onze SketchUp Pro-opleidingen 

Wil u deze modelleringssoftware beter onder de knie krijgen? Kom dan onze SketchUp Pro-opleidingen ontdekken. Ze worden over twee dagen gespreid en zijn bedoeld voor iedereen die de concepten en basisvaardigheden van SketchUp Pro wil aanleren. Aan het einde van deze opleiding zal u alle functies kunnen gebruiken om uw eigen projecten uit te werken.

Wil u meer weten over deze nieuwe versie en alle functies van dit programma leren kennen?

Schrijf u in voor onze volgende opleiding SketchUp Pro
Inscrijving